Peoplerium

vše o lidech - fotografie i politika - autorka JITA Splítková

úterý 20. září 2022

Proč jsou ukronazi tak neklidní?

 


Vládní představitelé DLR i LPR nyní vyjádřili své plány na uspořádání referenda o připojení k Rusku. Když vidíte, jak je Ukronazi od roku 2014 mají jako raketové cíle, je myslím jasné, jak referendum dopadne. Je to náhlé? Myslím, že ani ne, že se to už čekalo dávno. Jen Rusové mají takový šestý smysl pro načasování – pro to správné načasování. Možná tím v tomto případě jsou úspěšná jednání Putina se zahraničními vůdci.

Mezitím v USA - Americké ministerstvo spravedlnosti v reakci na vyhlášená referenda požádalo Kongres, aby legalizoval převod zmrazených ruských aktiv na Ukrajinu… pokud to legalizují je to signál – ničí peníze nejsou v západních bankách v bezpečí. Pryč od nich. Bude to poslední hřebík do rakve dolaru. Vychází hvězda BRICS a SCO. Latinská Amerika a africké státy se k nim rovněž připojí a podpoří novou finanční architekturu.

… a proto jsou  všichni ukranazi, jedno jaké národnosti neb ukranazi je národnost, ve světě i na TW neklidní.

A  je tu  ještě jedna zásadní věc - budou to ruská území, chráněná ruskou armádou. Banderovci, pardon Ukrajinská armáda s nazi symbolem bude zde už jako útočník. Zřejmě bude požádána o odchod. Odejdou? No ono západním sponzorům, všem těm válečným prasatům a štváčům bude asi trochu nepříjemné útočit přímo na ruské území. To už by byla jiná, než proxy válka.