Peoplerium

vše o lidech - fotografie i politika - autorka JITA Splítková

pátek 6. května 2022

Další pohled na Ukrajinu

 

Někdo ústy Zelenského chce pro Ukrajinu další a další zbraně. Naposledy požadoval jejich ministr zahraničí Dymitro Kuleb po Velké Británii ty zbraně, co mají dodat Polsku. Přišlo mi to divné, a tedy u Poláků to vyvolalo celkem zděšení a velké obavy, že se Ukrajina nevyzbrojuje na Rusko, ale už na Polsko.

https://twitter.com/KSokolowska123/status/1522214833487183877

Je to možné? Ano, možné to je – Ukrajina je pod vládou nacistů – banderovců a ti nenávidí Rusko i Polsko. Naopak Poláci sní, že se jim vrátí dávné historické území včetně Lvova. Ale západ Ukrajiny je banderovský a Lvov je nyní takové centrum ukrajinských nacistů. Rýsuje se tedy další možný konflikt a ten bude krutý. Poláci na bestialitu Ukrajinců – banderovců nezapomněli, ač se o to jejich vlády a neziskovky financované z USA, snaží.

Ovšem napadá mě takový černý scénář - až odejde generace, co zná banderovské vraždění Poláků, bude s Polskem zle. Díky globalistickým neziskovkám v Polsku a školství (jako i u nás) jsou mladí Poláci úplně nakažení tupostí a už netuší, co byl Volyňský masakr a nevěří tomu. Kde udělali rodiče chybu - nechali děti škole a státu a ty děti budou převálcovány, opět globalisty podporovanými, skupinami na Ukrajině, co vychovávají naopak nelítostné ukrajinské nacionalisty – banderovce – ISIS Evropy.