Peoplerium

vše o lidech - fotografie i politika - autorka JITA Splítková

sobota 28. září 2019

Doktoři Stránský a Hnízdil ve službách EU



Člověk se prostě někdy nepovede, to se stává. Nebudu se vyjadřovat k tomu, co vše se o těchto dvou „lékařích“ šušká, a že tedy se toho šušká dost a opravdu nic pěkného. Budu se vyjadřovat ke známému, a to jak tito dva „lékaři“ slouží pouze a jen jiným zemím a Evropské unii, ale nikdy České republice  jak jsou vždy nasazeni na sesazení prezidenta.
Psal se rok 2009. Prezidentem je Václav Klaus a matička Evropská unie tlačí na podepsání Lisabonské smlouvy. Klaus ví, že tato smlouva pro naši zem nepřináší nic dobrého a odmítá ji podepsat.
To se matičce EU a kruhům za velkou louží nelíbí i aktivují se místní kruhy nazvané Havlovy, aby s tím něco udělaly. Tyto kruhy nelenily a vyslaly do boje dva své členy Hnízdila a Stránského a ještě Václava Mikotu a Slavomila Hubálka. Tito výtečníci okamžitě začali neveřejně prodiskutovávat možnost odvolání prezidenta republiky Václava Klause pro jeho údajné psychické onemocnění. Nedaří se jim, ale nevzdávají to a v roce 2010 se znovu pokouší z Klause udělat blázna – to je běžná politická praktika mezi určitým typem lidí – většinou se nazývají diktátoři a fašisté. Dál než k dopisům, které se zachovaly a jsou přístupné, se nedostali – Klaus nakonec podlehl nátlaku a Lisabonskou smlouvu podepsal. Nehodnotím jeho čin, nevíme, čím vším mu bylo vyhrožováno, ale prostě podlehl a podepsal.

Píše se rok 2019 a máme to tady zase - „lékař“ Stránský je tentokrát vyslán na Zemana a bude se opět pokoušet o jeho sesazení kvůli zdravotnímu stavu – začíná to tímto jeho neprofesionálním článkem http://blog.aktualne.cz/blogy/martin-jan-stransky.php?itemid=34842. Ti další se jistě brzo přidají a budou se pokoušet o nastolení nového prezidenta - koně jejich penězovodu.
A tak si tady žijeme.


Zde si můžete přečíst, co ke kauze píše Bartoš, který dopisy zveřejnil https://abbartos.wordpress.com/2010/03/01/dokument-jak-lekari-planuji-komplot-na-prezidenta/

Dopisy :

https://abbartos.files.wordpress.com/2010/03/dopis_3.pdf




a ještě právník k Lisabonské smlouvě https://brichacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=60098