Peoplerium

vše o lidech - fotografie i politika - autorka JITA Splítková

středa 7. září 2022

Stále je ještě čas zachránit se

 

Každým dnem  pozoruji větší a větší obavy Němců o to co bude… Zelenskému   z ministerstva obrany vzkázali, že už pro něj zbraně nemají, že prostě šlus. Němci mají ještě šanci se zachránit (jakožto i my). Jediná cesta je cesta politické diplomacie – přestat hrát hru podle scénáře anglosaských neoconů a držet linii jen v zájmu obyvatel Evropy a jejich států – čili udělat kompromis s Ruskem –  to znamená neutrální Ukrajina, ale už ne ta, co její hranice stvořili bolševici a politbyro strany, ale prostě logicky rozdělená. Je třeba přestat ničit Evropu v zájmu Anglosasů.

Ono tady v té ukrajinské proxy válce jde o ruské suroviny a území, ale také o Německo – i to má být obětováno, aby nekonkurovalo anglosaskému světu. Dokonce vše do sebe zapadá i to, že polský prezident poslední 4 roky prosazoval uzavření ropovodu… asi vidí příležitost nahradit Německo jako ekonomickou velmoc Evropy… tak to Anglosasové s Poláky vždy skoulí – hrají a jejich velmocenskou notu a ti nakonec vždy zapláčou …

V obchodech se pomalu objevují vánoční ozdoby – bylo by pěkné, kdyby Evropané byli na Vánoce v teple a sytí, jejich firmy nezkrachovaly, aby na Ukrajině byl mír, Ruští občané byli před nacisty v bezpečí a občane USA poslali své nacisty ve vládě před soud a zvolili si tam nějaké soudné lidi, za kterými nebudou neoconi, a co nebudou chtít vyvážet smrt, ale budou se zabývat, jak dostat USA z marasmu.