Peoplerium

vše o lidech - fotografie i politika - autorka JITA Splítková

čtvrtek 8. prosince 2022

Indicie konce nazi Ukrajiny.

 

Francouzský prezident a i Biden, co představuje amerického prezidenta, současně zatroubili na signální trouby o připravenosti jednat s Ruskem o míru. O gay herci se nikdo nezmínil.

Macronu nebo těm koho zastupuje, je jasné, že musí hájit zájmy velkého francouzského byznysu. Také není jen plivnutím do moře silné proruského cítění ve Francii. Bidenovi páni ví, že po demokratické ztrátě Sněmovny reprezentantů a s obtížnou ekonomickou situací v zemi americká mega finanční podpora Ukrajině už končí – nebude už co ládovat do amerických zbrojařů

A co Němci, ti co si 7.12.2022 zase zapálili Říšský sněm? Co Scholz? Oni chtějí energii pro svůj průmysl – pokud by nebyla, korporáty si je usmaží a Turci taky. Němci moc nemají z vojenskou pomoci Ukrajině. Vše schlamstnou Amíci. Takže němečtí podnikatelé by zase rádi žili z obchodu s Ruskem.

A Velká Británie? Ale ta to přeci ve stínech Deepsate řídí… a lokaji jako třebas naše loutková fašistická vláda, či severské křehotinky, ti nikoho nezajímají. Najmou si pak jiné.