Peoplerium

vše o lidech - fotografie i politika - autorka JITA Splítková

středa 29. června 2022

Obyčejný hnůj

 

Tak si představte, jste člověk, co nic neukradl, nikoho nezavraždil, jen vám v zemi, kde žijete hrozí trest smrti za politické názory. Tak se vám podaří utéct a dvě země vám garantují politický azyl, a mluví, jak se nemusíte bát, že oni jsou pro vás záruka svobody a demokracie a vašeho života. Radujete se. Vidíte, co přistěhovalců v těch zemích je a jak jsou svobodní. Pak se něco stane, někdo do vlád instaluje hlavně ženy - hloupé a ovladatelné ženy a také bezskrupulózní. A to vám začíná hořet koudel pod zadkem. Někdo chce ty země v NATO. A už je vše jasné Finsko, Švédsko a Kurdové a Gülenisté. 

Turek nejdříve řekl ne a já 18.5. napsala https://twitter.com/VasagitaS/status/1527004242615074816

Erdogan hodil do soukolí NATO vidle. Nechce Švédsko a Finsko. Proč Turecko nemůže říci „ano“ členství Finska a Švédska v NATO? Protože Švédsko a Finsko odmítlo vydat Kurdy a Gülenisty. Takže cena je jasně stanovená – za jeho ano, životy Kurdů a Gülenistů – to je tedy opravdu velké vražení vidlí. Když ty Nanynky ve vládách těchto zemí vydají požadované osoby, jak obhájí svoji předešlou politiku. Ukáží, že vše byl jen kalkul a možná i na Deep State příkaz. Když je nevydají nebudou členy fašistické skupiny.

 

Takže teď Turek řekl ano – a my víme, co to znamená – životy Kurdů a Gülenistů a otevření přímých akcí proti Kurdům. Také to znamená, že Finská a Švédská vláda jsou prostě hnůj, nelidský hnůj vytvořený neocony a Deepstate– přesně jako ta v Polsku, na Slovensku či u nás… Mají plné huby humanity, ale jsou to obyčejní nácíčci.