Peoplerium

vše o lidech - fotografie i politika - autorka JITA Splítková

čtvrtek 23. června 2022

Nacismus kolem nás

 

 

Vždy pro tyranie od náboženských až po neonacismus platilo a platí – když vaše názory a ideologie a předkládaná rádoby fakta, nemají pevné základy, na kterých by šlo stavět, obviňte druhou stranu ze všeho toho nepěkného, co děláte vy. Přesně to teď dělá západ a neonacisté ze západních zemí a ukranazi.


Podívejte se na toto dítě, malé miminko – je obětí Saudské Arábie a USA a svět mlčí – toto nevinné stvoření je obžalobou západních pokrytců. Není to to správné mrtvé, či umírající dítě, tak západní média a cnostné dobrosery nezajímá. Ledaže fotku ukradnou a budou dítě vydávat za ukrajinskou oběť Ruska.


 

https://twitter.com/Ben_Noman_H/status/1537818661230100483

Protože čím hrozivější bude vyvolaný obraz Ruska, tím lepší bude možnost získat podporu pro Ukrajinu – čili pro vývoz zbraní. Výkřiky demokratů, médií a neziskovek o ruské hrozbě už skoro na hranicích Ameriky, splní i ten cíl, že se nikdo neodváží omezit zbrojní podporu Ukrajině a nějak zkrátit zbrojní rozpočet USA.

USA láduje do Ukrajiny zbraně a nutí, aby je tam ládovali i jejich vazalové jako třebas my. Je jim jedno, kde ty zbraně skončí nebo že prodlužují válku a navyšují počet mrtvých.

Zbraně tedy většinou končí na černém trhu a to i u nás…Amíci prostě jako umírající hegemon, chtějí využít tohoto jimi vyvolaného konfliktu i k obohacení amerických výrobců zbraní jako Lockheed Martin, Raytheon, Boeing - jejichž akcionáři jsou zkorumpovaní američtí politici.

 

Kdyby to nebylo tak tragické, bylo by až směšné jak naši i obyčejní sympatizanti s ukranazi jim posílají zbraně a peníze na zbraně. Jak prosté, médii zpracované, ženy od ploten kupují v e-shopu granáty a mají neodolatelně skvělý pocit své svatosti a dobroty duše.


https://www.zbraneproukrajinu.cz/

Ukrajina je jedna z nejzkorumpovanějších zemí na světě. Tak si říkám: Kde asi ty miliardy, co čeští milovníci nacistů poslali ukronazi, končí – proč je posílají na ukrajinskou ambasádu – vydá je podivný místokrál?


 

 A nazávěr takové malé shrnutí

 Ukrajinu podporují:

Úřad prezidenta USA

Deep State

Americké ministerstvo zahraničí

NATO a Pentagon

EU

Korporáty – jak průmyslové, tak i bankovní

Západní levičáci

Neonacisté

Organizace sexuálních menšin a sexuálních deviací

Neziskové organizace – humanitární a lidskoprávní financované plně či částečně z USA

Loutkové vlády a politici i řadoví členové vládních politických stran

Media ovládaná těmito skupinami