Peoplerium

vše o lidech - fotografie i politika - autorka JITA Splítková

neděle 7. února 2021

Kam zmizela zdravotní sestra Tiffany, se ptám?

 

 

Kam zmizel mlíkař, se ptám… známá to věta z filmu Skřivánci na niti se opět stává aktuální. Kam zmizela zdravotní sestřička Tiffany Dover, která byla v pětici prvních očkovaných vakcínou COVID 19 od firmy Pfizer?

 


Je to takový zvláštní příběh, který je plný nelogičností, podivných emocí, klamů a nebýt médii, nikdy se o něm nedozvíte. Navíc stačil by jeden jediný krátký rozhovor bez roušky a příběh by vůbec nebyl. Tím pádem mě zaujal – oč se tady jedná?

Na konci minulého roku, přesněji 17.12.2020 byla za přítomnosti kamer na svém pracovišti naočkována vakcínou COVID-19 zdravotní sestra Tiffany Dover rozená Pontes. Vakcinace probíhala v nemocnici v Chattanooga v Tenessee, USA.(viz odkaz 1)

Jednalo se o první očkované, takže očkování v přímém přenose přenášely i federální kanály. Vše bylo i motivováno heslem – příklady táhnou. „Je důležité, aby ti z nás, kteří jsme pro to byli vyškoleni, šli příkladem a ukázali, že věříme, že vakcíny fungují,“ řekl Dr. Anderson. (1)

Vakcína byla vpravena i do těla Tiffany. Už při vpichu se zatvářila podivně, něco ji přišlo divné. Po aplikaci vstala, přešla k řečnickému pultíku, odpovídala na dotazy novinářů a po nějaké chvíli zkolabovala. (odkaz 2)

Na dalším videu Tiffany vysvětluje, že to nebyla reakce na vakcínu, ale ona prostě omdlévá, že se ji to za poslední měsíce stalo několikrát. 


 

Pojďme si to rozebrat. Nejdříve video. Je vidět, že není v pohodě, její gesta a třeštění očí. Po pádu a ztrátě vědomí se tomu není co divit.

Omdlévání po injekci je možné? Ano to je možné. Je to učebnicový příklad synkopy čili – mdloby. Jedná se o náhlou, krátkodobou ztrátu vědomí, při které dochází k pádu a sama během několika vteřin odezní. U sestry se mohlo jednat o reflexní neboli vazovagální synkopu. Vyvolávajícím faktorem bývá i velký emoční stres v důsledku strachu, bolesti či očekávané bolesti, pohledu na krev, či při odběru vzorku krve. U mnoha lidí je řízena psychickým stavem, který vyvolává obratem fyziologickou reakci. Tyto nepříjemné mdloby se dají odstranit cvičením a uvedením se do správného psychického stavu.

Tiffany říká, že trpí náchylností k mdlobám z jakékoliv bolesti, píchnutí do prstu… přesně popisuje vazovagální synkopu. Zdá se, že o svém stavu věděla. Jako zdravotní sestra jistě má zdravotní kartu a na ní to je zaznamenané.

Takže tady se nabízí jedna zásadní otázka – proč k prvnímu očkování, které bylo vysílané v přímém přenose i federálními TV kanály byla vybrána žena, která po injekcích omdlévá?

Není to podivné? Věděla o tom, proč tam tedy šla? Tajila to zaměstnavateli? To by asi nebylo moc možné. Navíc pokud je náchylná k mdlobám mohla omdlévat i na pracovišti - v horku, v nevětraných místnostech s vydýchaným vzduchem… to nejde utajit . Musela také vystudovat zdravotní školu, tam se budoucí zdravotní sestry učí dávat injekce i přímo na sobě. Takže zaměstnavatel to podle všeho věděl. Proč ji s tímto handicapem tedy poslal do přímého přenosu? Neměli tam jinou krásnou mladou ženu? Nebo Tiffany prostě omdlela až tady? Byla to přeci jen reakce na vakcínu? Omdlela po vpíchnutí až za 10 minut, není to moc dlouho na vazovagální mdlobu? (6) Osobně vím, že mdloby přichází téměř ihned po vpichu. A ještě tu jsou dvě otázky, pokud zdravotní sestra je náchylná k mdlobám, je tako práce pro ni a pacienty bezpečná? Zaměstnali by ji? Nesvědčí toto vše pro reakci z vakcíny? V rychlosti se mohli domluvit, co bude říkat.

Odpovědi neznáme – jistě je ví vedení nemocnice a Tiffany. Kde je ovšem Tiffany? Žije nebo zemřela? Možností je více a mě napadá, že může být ochrnutá, postižená třesem – jak to na některých videích u očkovaných vidíme. Co je tedy asi nejpravděpodobnější?

 

Nyní se dostáváme k analýze a dedukci o zmizení Tiffany Dover. Kdo má pravdu – ti co tvrdí, že žije nebo ti co říkají, že zemřela po aplikování vakcíny COVID 19? Nebo já s tím, že je upoutaná na lůžko?

Probereme si jednotlivé indicie hezky postupně.

Nebudu se zabývat fotkami, které prý dokazují, že žije. V dnešní době šalby a klamu taková fotka není nic průkazného ani vysílání v TV (10) – dnešní doba, je dobou digitální - změníte vše. Za důkaz zdraví a života nepokládám ani to, že příbuzní prohlašují na sociálních sítích, že Tiffany žije a dávají tam její fota. V zemi, kde děti udávají své rodiče (3) nemá prohlášení příbuzných žádný punc pravdy a reality. To samé se týká kolegů - Catholic Health Initiatives (CHI) v Chattanoogě v Tennessee, kde pracuje zdravotní sestra Tiffany Dover, agentuře Reuters potvrdila, že se má dobře. (4) Hodnota této věty je stejná jako věty – Ufouni, mezi kterými se nachází i Darth Vader, potvrdili, že ten se má dobře a nikdo nehodlá napadnout Zemi.

Dalším důkazem, že žije je prý Pinterest – přibyly tam piny. Ano, pár pinů tam po onom 17.12. 2020 někdo poslal, naposledy před 16 dny. Na Instagram a Facebook ovšem po 12.12. 2020 nepřišlo nic. (5)

Nevíme, kdo piny přidal. Nevíme proč na Instagramu a Facebooku mlčí. Je to zvláštní. Toto je opravdu zajímavá indicie. Proč mlčí na sociálních sítích? Podle jedné informace ji to poradili právníci. Proč to? Omdlela 17.12. na Facebooku se ji začaly hromadit komenty – lidi slušně projevovali obavy o její zdraví. 18.12. bylo komentů mnohem více – nenašla jsem tam jediný výhrůžný, sprostý. Stačilo tedy pouze a jen dát tam zprávu typu – Ahoj lidi, jsem v pohodě… očkování je fajn… byla to přeci reklama pro očkování a toto by lidi uklidnilo a zaúčinkovalo jako supr reklama pro Pfizer, který divadlo kolem očkování pořádá. Nic takového ani na Facebooku ani na Instagramu. Pokud jste v pořádku, proč by vám právníci bránili napsat to na své sociální sítě? Opět opakuji, žádné sprosté a výhrůžné komenty, tam do té doby neměla. Další dny jsem jen prolítla, takže na sto procent nemohu říci, že se tam takové nevyskytly, ale nenarazila jsem na ně. Komentářů tam je ovšem víc jak 8 tisíc. Proto mě poněkud udivuje, že nijak neodpověděla a zarážející je i iniciativa a slova Dorit Reiss, profesorky práva na UC Hastings, propagátorky a právničky pro očkování: "Pokud jste soukromá osoba a najednou dostanete stovky nebo tisíce zpráv, z nichž některé jsou plné nenávisti, může to být velmi traumatizující," řekla The Daily Beast. "Může to mít skutečný negativní účinek na zveřejňování pozitivních zpráv o vakcíně." (7)

Jak může být traumatizující, že tisíce lidí mají o vás zájem. Tiffany mlčí a na Facebooku vznikají různé skupiny, kde se řeší proč mlčí a zda žije. To už vypadá na záměr, nemyslíte? Nebo ji zdravotní stav nedovoluje připojit se na soc. sítě a něco tam napsat?

 

Od 17. do 21. Tiffany mlčí, 21.12. nemocnice vyvěsí toto video https://vimeo.com/495573583

 

 

Dvaceti sekundový klip ukazuje, že Tiffany stojí na schodišti v nemocnici a je obklopena kolegy a kolegyněmi, které drží cedule s datem dne a hashtagem „CHIMemorialStrong“. Všichni se tváří tak nějak jako na funuse.

Jestli na něm je Tiffany nebo není a je tam nějaká náhradnice? Předpokládejme, že je to ta samá žena, co omdlela. Pozorně se na krátké video podívejte, ruce má narvané v kapsách a tělo se ji během té chvíle několikrát podivně zatřese. Třes těla jako reakce na očkování vakcínou COVID 19 je zaznamenán v mnoha případech (8).

Takže nebyla a doposud není na sociálních sítích, že ji to nedovolují právníci nemocnice – podle vyjádření jejího tchána (7) nebo, že se prostě třese a nemůže psát. Co když právníci, vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu zapříčiněném vakcínou, nedovolují nikomu něco psát, že ve hře je odškodnění? Také reklama na vakcínu formy Pfizer by tím utrpěla. Pfizer má docela dost problémů s podvody, pokutami – viz (9).

Co by jinak mladou ženu a matku dvou dětí odvedlo od Instagramu a Facebooku? Nařízení podmíněná peněžní odměnou a za nesplnění pokutou, nemoc nebo smrt.

 

Tento příběh je divný v tom, že stačilo velmi málo a nemusely pofidérní plátky, zpravodajská média a zvěstovatelé jediné pravdy psát články o ošklivých konspirátorech. Nemusely být na profilech Tiffany tisíce komentů. Nemusely být různé stránky zabývající se tématem – žije Tiffany Dover – Pontes?  Za tři dny od očkování, by tam do nemocnice znovu hupsnul redaktor s kameramanem onoho celostátního kanálu a všech očkovaných i Tiffany by se zeptal: „tak co, lidi, jak se máte?“ A oni, včetně zdravotní sestřičky, by vesele zamávali do kamery a řekli: „vše je fajn, jak má být.“ Samozřejmě bez masek.

Proč tedy už žádná TV s Tiffany neudělala rozhovor? Byla by to reklama pro očkování, kterou Pfizer tak potřebuje. Byla by to podpora milovníků vakcín COVID 19 a nebyla by žádná pochybnost. Nemusela by právnička farmaceutických lobby Dorit Reiss dávat rozhovory a zesměšňovat oponenty (7).

Nic takového se nestalo, jen bylo 21.12. nahráno to podivné video, co mělo být na podporu, že Tiffany žije a je lidem předkládáno jako důkaz a pár fotek a fotky od příbuzných. Ne, tohle jednání nejde okecávat ani tím, že ona i rodina potřebuje klid, to je hloupost, nikdo na ně neútočí, jen lidi chtějí vidět, že žije… Kdyby opravdu zdravotní sestra chtěla klid, nejde do celostátního přímého přenosu z očkování.

Jelikož vše kolem tohoto případu je takové nelogické a nečekané a zrovna takové je chování všech aktérů, co ze všeho plyne? Nabízí se několik možností řešení této trochu záhady:

První možnost:

Tiffany spokojeně žije. Vše je sehrané. A důvod? Co by kdo získal sehráním omdlení a potom podivným divadlem, aby lidi nabyli dojmu, že je mrtvá? K čemu by to mohlo posloužit?

Vyhledání konspirátorů a popíračů očkování.

Vyhledání rejpalů možných problémových lidí.

Zesměšnění konspirátorů.

Ne všechny konspirace jsou šílené, někdy jak víme, je mezi pravdou a konspirací rozdíl pouze několik let nebo měsíců. Takže je pro určité kruhy dobré zesměšnit všechny oponenty jako šílené konspirátory. Pravda se mění v bláznovství. Zisky farmaceutických firem jsou svaté.

 

Kdo by napsal scénář k této „hře“ a režíroval to?

Je to hra farmaceutických a medicínských lobby.

Režíruje Deep State.

Také to může být mediální hra, ke zvýšení sledovanosti a čtenosti, ovšem koho?

 

Druhá možnost:

Tiffany žije, ale vakcína u ní vyvolala velké zdravotní problémy, že se nemůže účastnit rozhovorů a nemůže psát. (13) Vzhledem k tomu, že by to byla špatná reklama pro firmu Pfizer, je léčena v ústraní. Ty zmínky o právnících mohou značit, že se jedná o odškodnění. Z těchto důvodů jsou lidi i média drženi v bezpečné vzdálenosti od zdravotní sestry a ona nikam nepíše. Kromě třesu po aplikaci této vakcíny očkovaní mají i další reakce – boláky opuchliny (11). Takže může vypadat velmi zbědovaně. Ovšem už je 4.února 2021 – pokud by to byla jen alergická reakce, odezněla by a zcela logická reakce na vše dění kolem by byl rozhovor v TV a nikde nic. Má trvalé následky?

 

Třetí možnost:

Je prostě mrtvá. Reakce na vakcínu byla fatální. I to se stává a mladým lidem, ale je to špatná reklama pro farmaceutického ne moc čestného giganta. (9) takže je vyráběna mediální mlha a jsou znectíváni oponenti očkování mRNA a ti, co uvažují, že Tiffany na následky očkování zemřela.

Zemřel i kalifornský zdravotnický pracovník, tři hodiny po podání vakcíny COVID-19. Pár hodin po očkovaní zemřela 58letá žena. Lékaři uvedli, že Drene Keyes, jejíž smrt je předmětem vyšetřování, zemřela na bleskový plicní edém pravděpodobně způsobený anafylaxí, život ohrožující alergickou reakcí, kterou někteří lidé po očkování vakcínou COVID 19 firmy Pfizer zažili. (12)

Vládní zprávy Spojeného království o nežádoucích účincích vakcín, včetně úmrtí.

Shrnutí:

Smrt Pfizer 107, 49472 Nežádoucí účinky.

Astra 34 úmrtí, 21032 nežádoucích účinků. (14)

 

 

Krásná Tiffany, že by přeci jen už nebyla mezi živými?

 

„Uměním všech umění bývalo umět uvažovat; to již nestačí, je třeba domýšlet se, a o to víc uprostřed klamů.“ — Baltasar Gracián

 

 

Odkazy:

1 https://www.facebook.com/wtvcnewschannel9/posts/10158168425697104

 

2 https://www.wrcbtv.com/story/43076383/first-doses-of-covid19-vaccines-administered-at-chattanooga-hospital-on-thursday

 

3 https://crooksandliars.com/2021/01/young-man-turns-his-father-fbi?utm_source=social&utm_medium=twitter&utm_content=41270

https://www.lidovky.cz/svet/zena-kterou-udala-dcera-kvuli-trumpovi-prisla-o-praci-divka-prosi-verejnost-o-penize-na-univerzitu.A210113_123913_ln_zahranici_lpik

https://twitter.com/jackson_reffitt/status/1354451019992850438

 

4 https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-nurse-covid-vaccine-dead-idUSKBN29629G

 

5 https://cz.pinterest.com/tiffanydover90/_saved/

https://www.instagram.com/tiffany_dover_/

https://www.facebook.com/tiffany.dover.520

 

6 https://www.wrcbtv.com/story/43076383/first-doses-of-covid19-vaccines-administered-at-chattanooga-hospital-on-thursday

 

7 https://www.thedailybeast.com/anti-vaxxers-wont-stop-harassing-tiffany-dover-nurse-theyre-convinced-is-dead-after-covid-shot?fbclid=IwAR0Xh3H9wWqPIC-SyCe3WEvK4REavSwfFOoQ5M9G_7mafjSifH1lXdA1nKg

 

8 https://twitter.com/Max46023367/status/1357359903145422854

 

9 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21532766/

Abstrakt článku o Pfizeru – překlad:

Jmenování Dr. Bernarda Prigenta, viceprezidenta a lékařského ředitele společnosti Pfizer Canada, do Rady guvernérů kanadských institutů pro výzkum zdraví pobouřilo mnoho kanadských výzkumníků v oblasti zdraví. Společnost Pfizer je „obvyklým pachatelem“ a trvale se účastní nezákonných a zkorumpovaných marketingových praktik, podplácení lékařů a potlačování nepříznivých výsledků studií. Od roku 2002 byla společnost a její dceřiné společnosti pokutovány 3 miliardami dolarů za odsouzení za trestný čin, civilní tresty. Vypořádání ve výši 2,3 miliardy USD v září 2009 - měsíc před jmenováním Dr. Prigenta - vytvořilo nový rekord v trestních pokutách i celkových pokutách. 

 



10 https://twitter.com/8Notables/status/1345367552487206914

Vše jen šalba a klam - tak si při pohledu na realitu věže a na věž v TV vždy vše uvědomte... tak je to nejen s tou věží

 

11 https://twitter.com/AndreaKhne1/status/1358094111723696128

 

https://twitter.com/OtleyGerald/status/1356580342623264769

 

 

12 https://thevaccinereaction.org/2021/01/california-health-care-worker-dies-three-hours-after-getting-covid-19-vaccine/

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/woman-dies-hours-after-first-dose-pfizer-vaccine/

https://www.wtkr.com/news/gloucester-resident-dies-within-hours-of-receiving-pfizer-vaccine

 

 

 

13 https://www.sciencemag.org/news/2020/12/suspicions-grow-nanoparticles-pfizer-s-covid-19-vaccine-trigger-rare-allergic-reactions

 

https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

 

 

14 https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions

 

 

 

„Je možné stále klamat některé nebo občas oklamat všechny, ne však stále klamat všechny.“ Abraham Lincoln